Elektrische palletwagen EPT20-12EZ, 1200 kg, lithiumaccu

2 - 3 Dagen Elektrische palletwagen EPT20-12EZ, 1200 kg, lithiumaccu

EP EPT20-12EZ ⚫ hefvermogen 1200 kg ⚫ elektrische pallettruck ⚫ vorken 1150 x 560 mm ⚫ 24V/20Ah-lithiumbatterij

SUCCESMODEL ELEKTRISCHE PALLETWAGEN!
 

SPECIFICATIES 
EP EPT20-12EZ 
- hefvermogen 1200 kg 
- vorkafmetingen 1150 x 560 mm 
- draaicirkel 1390 mm 
- gewicht 120 kg (incl. batterij) 
- 24V/20Ah-lithiumbatterij 

PLUS- EN MINPUNTEN EP EPT20-12EZ

 Deze elektrische pompwagen is voordelig in aanschaf.
 Door de compacte bouw en kleine draaicirkel is de pallettruck prima te gebruiken in kleinere ruimtes.
 De lithiumbatterij is onderhoudsvrij en makkelijk tussentijds op te laden.
 Het hefvermogen is beperkt.
 De palletwagen is minder geschikt voor gebruik buiten of gebruik in de vrachtwagen.

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

De EPT20-12EZ is een voordelige en duurzame elektrisch aangedreven palletwagen waarmee u eenvoudig uw goederen kunt verplaatsen. Zowel rijden als heffen is elektrisch. Het maximale hefvermogen is 1200 kg. Deze pompwagen is bij uitstek geschikt om meerdere uren per dag pallets te verplaatsen en is vooral ontworpen voor binnengebruik. Ook prima te manoeuvreren in een kleinere ruimte. Ideaal: de onderhoudsvrije batterij is eenvoudig tussentijds op te laden bij iedere 220-voltaansluiting!

Let op: zoekt u een palletwagen voor gebruik in de vrachtwagen? Kijk dan eens bij de krachtige EPT EP20-12EZ Pro, eveneens met lithiumbatterij.

Download specificatieblad
 
[Lees meer...]
GEBRUIK

De EPT20-12EZ is bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze stoere pallettruck heeft een dubbelzijdig bedienbare disselkop en is dan ook eenvoudig en veilig te bedienen, ook als u nog niet eerder met palletwagens heeft gewerkt. U heeft de mogelijkheid om een certificaat te behalen, waarbij u in korte tijd leert de stapelaar goed en veilig te bedienen (zie tab ALGEMENE VEILIGHEID voor meer informatie).

VEILIGHEID

De veiligheid wordt mede gewaarborgd door het CE-keurmerk. Daarnaast is deze pompwagen uitgerust met een veiligheidsknop op de disselkop en zorgt de elektromagnetische rem ervoor dat de wagen op de gewenste plek blijft staan.

PRESTATIES EN ONDERHOUD

Door de compacte bouw en de standaardvorkafmetingen (1150 x 560 mm) is deze machine breed inzetbaar. De polyurethane wielen (dubbele vorkwielen) zijn duurzaam en hebben een anti-slipwerking. De EPT20-12EZ is berekend op hellingen van 2% tot en met 8%, afhankelijk van de belasting.

De palletwagen dankt zijn kracht aan de DC-rijregeling, de 0,45 kW-rijmotor, de 0,5 kW-hefmotor en de 24V/20Ah-lithiumbatterij. Dankzij de ingebouwde 220-voltlader is de batterij altijd en overal eenvoudig op te laden bij iedere 220-voltaansluiting, ook tussentijds!

EXTRA OPTIES

Werkt u met relatief kleine en / of brede pallets (dus géén europallets)? In dat geval kunt u ook kiezen voor een EPT20-12EZ Pro met kortere en / of bredere vorken. Laat u goed informeren over wat het beste past bij uw situatie!

En wilt u zeker weten dat de palletwagen nooit stil komt te staan? Maak dan gebruik van een extra batterij.

GARANTIE- EN LEVERINGSSERVICE

Wij willen graag dat u optimaal plezier beleeft aan de EPT20-12EZ! Daarom ontvangt u van ons standaard een garantie van 12 maanden op alle onderdelen.
 

CONTACT

Voor meer informatie over de EPT20-12EZ of voor andere vragen: neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 - 42 42 20, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag het product te vinden dat het best bij u past!
Algemene specificaties
Hefvermogen1200 kg
Beschikbare hefhoogte80 - 195 mm
Vorkafmetingen (l x b)1150 x 560 mm
Draaicirkel1390 mm
Gewicht120 kg
Afmetingen (l x b x h)1540 x 560 x 1190 mm
WielenPolyurethaan
KleurRAL2002 (rood), RAL9005 (zwart)
Elektrische specificaties
BatterijLithium 24V / 20Ah
LaderExtern 220 volt
RijregelingDC
Rijmotor0,45 kW
Hefmotor0,5 kW
Rijsnelheid (belast / onbelast)3,8 - 4 km/u
Hellingen (belast / onbelast)2 - 8 %

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

U wilt dit product natuurlijk veilig en verantwoord kunnen gebruiken. Daarom is het volgende voor u prettig om te weten:

CE-KEURMERK

Onze producten dragen het CE-keurmerk. Dat betekent dat ze voldoen aan de Europese regelgeving op het gebied van productveiligheid, waardoor u weet: dit product is uitgebreid en onder uiteenlopende omstandigheden getest op normaal gebruik, waarbij de resultaten aantonen dat de veiligheid van de gebruiker niet in gevaar kwam. Met andere woorden: een CE-keurmerk waarborgt de veiligheid!

ONDERHOUD EN KEURINGEN

Wij willen natuurlijk dat u optimaal en zo lang mogelijk plezier heeft van uw aankoop! Om producten voor intern transport in topconditie te houden, is het belangrijk (en wettelijk verplicht) dat er jaarlijks onderhoud en keuringen worden verricht.

De mate en frequentie van regulier onderhoud verschillen per product en worden door u, als producteigenaar, naar wens ingepland en uitgevoerd. Factoren die hierop van invloed zijn, zijn zaken als specifieke werkomstandigheden, hoe vaak het product gebruik wordt, hoe zwaar de gemiddelde belasting is, et cetera. Naast het reguliere onderhoud kunnen op een vast moment in het jaar veiligheidskeuringen worden uitgevoerd door een erkend en gecertificeerd keuringsbedrijf.

Veiligheid staat voorop, daarom denken wij ook hierin graag met u mee: wij kunnen zowel onderhoud als keuringen voor uw verzorgen, dankzij onze samenwerking met een gerennomeerd heftruckbedrijf.

ZELF CERTIFICAAT BEHALEN

Heeft u nog niet eerder met dit interne transportmiddel gewerkt? Of wilt u gewoon zeker weten dat u en uw medewerkers er veilig mee kunnen werken? Volg dan een van de korte cursussen, specifiek gericht op dit type transportmiddel, waarbij u leert het apparaat zo verantwoord en efficiënt mogelijk te gebruiken. Een dergelijke cursus duurt gemiddeld één dagdeel, vereist geen specifieke vooropleiding en wordt afgesloten met een certificaat.

CONTACT

Wilt u meer informatie of heeft u een andere vraag over veilig werken met intern tranport? Neem gerust contact met ons op via info@tramag.nl of via +31 (0)172 - 42 42 20, iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Wij helpen u graag uw product optimaal te kunnen gebruiken!

  • Merk: EP
  • Model: EPT20-12EZ
  • € 1.325,00
  • incl. BTW: € 1.603,25

Beschikbare opties:

Groot assortiment

Zodat wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen. Zoekt u iets specifieks? Neem dan contact met ons op.

Technische Ondersteuning

Ons team staat dagelijks voor u klaar voor advies op maat.

Maatwerk Mogelijk

Zeer specifieke wensen & eisen, bij ons geen enkel probleem!

Betaal niet langer teveel!

Door slim inkopen en een goede prijs/kwaliteit verhouding betaalt u bij ons een eerlijke prijs.

Onze Webshopprijzen

De webshopprijzen van onze producten worden altijd excl. BTW (boven) en incl. BTW (onder) weergegeven. Hier komen nog verzendkosten bij.